Showbiz

Darkova porodica u STRAHU.. Hitno će ga morati operisati jer je..

Darko Lazić je jedva izvukao živu glavu nakon teške saobraćajne nesreće koju je imao i iz koje je jedva živu glavu izvukao. Naime on je imao jako dugotrajan proces oporavka i to su svi mogli da vide i da se uvjere u to.

Naime on je dobio uoozoreneje da u koliko ne smrša može ostati nepokretan ali naravno Darko to odmah niej shvatio ozbiljno dok nije počeo osjećati poteškoće prilikom hodanja.

Naime on je odlučio da će potražiti stručnu pomoć kako bi smršao jer je vidio da ne ide drugačiej i da to mora da uradi.

Naime sada je malo smršao i priznao da se već sada puno bolje osjeća.

Naime njegova buduća supruga je bila jako zabrinuta za njega i za njegovo zdravlje te mu je poručila da bi najbolje bilo da što prije potraži stručnu pomoć kako bi uspjela da riješi određene probleme.

Naime on je sada zadoovljan sa sovjim zdravljem ali mora još smršati i sam je priznao da je to itekako potrebno nakon svega što mu se desilo i na koji način u životu.

Neke stvari nikome nije moigao da objasni i da opiše na koji način se sve to desilo i zbog čega.

Darko se sada posvetio pripremama za svoje vjenčanje koje planira da ima sa Marinom u junu ove godine i zbog kojeg je itekako sretan i zadovoljan i itekako nestrpljiv da nikome nije mogao da opiše sreću i radost koju osjeća zbog toga.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to i na koji način se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *