Showbiz

Darkova VJERENICA ZAPALILA INTENRET sa svojim vrućim fotografijama!! Iznenadit ćete se kada ovo vidite!!

Darko Lazić je prizano da nikada u žiovtu nije bio sretniji nego sada kako je postao otac po drugi put te da je to zaisat njegova prava sreća i radost.

Naime njegova veza sa Marinom Gagić je na početku bila veliko iznenađenje za sve jer se niko nije nadao da bi se nešto ovako moglo desiti nakon raskida sa Anom Sević koje je imao Darko Lazić.

Darko Lazić je priznao da se ni sam nije nadao da bi mu se neke stvari mogle desiti u životu kao što mu se ovo sada desilo i na ovakav način.

Marina Gagić sada uživa u svemu na pravi način i ima praqvi luksuz koji joj naravno Darko obezbjeđuje.

Ona je do sada podijelila veliki broj fotografija na kojima se može vidjeti kako ona ima fenomenalan izgled nakon poroda koji je rijetko koja majka uspjela da ima i da ostvari.

Naime Marina se do sada makismalno trudila da se pridržava svega što su joj i kako savjetovali doktori kako ne bi uspjela da se udeblja baš puno i kako bi danas mogla da izgleda ovako.

Nije se nadala da bi neke stvari u životu mogle da joj se dese ovako i na ovakav način.

Marina vozi luksuzni Mercedes koji naravno ona iutekako zna da upravlja s aobzirom da se radi o najnovijoj klasi koju je dobila od svog supruga Darka Lazića.

Marini nikada nije bio problem da uradi sve samo kako bi bila sretna i zadovoljna te kako bi imala sve ono što joj je potrebno da bi bila sretna i zadovoljna sa svojom porodicom na pravi način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *