Showbiz

Darku Laziću je ova žena donirala BUBREG.. Ona je majka ove Zadrugarke!!

Darko Lazić je nedavno imao velike probleme sa svojim zdravljem sa kojima se itekako borio u šta su svi mogli da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Naime njemu je lijevi bubreg itekako oslabio i bilo je upitno da li će ikada moći da radi kao nekada.

Naime on je morao da odmah ide na transplantaciju ali je imao problem jer niko od njegovih mu nije mogao donirati bubreg i to ga je itekako iznenadilo i itekako ga je uplašilo da ni sam nije znao šta i kako i na koji način bi rekao na sve to.

Naime on je odlučio otići u jednu kliniku u Italiju kako bi mogao da uradi ovaj zahvat i da sve to riješi na pravi način.

Onda je za sve ovo saznala majka Tare Simov koja je odlučila da će da da svoj bubreg Darku Laziću bez obzira na sve što se desilo i na koji način do sada.

Naime ona je priznala da itekako voli Darka Lazića i da je posebno sretna jer ga je upoznala i ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće.

Naime Darko Lazić je prihvatio ponudu jer mu je ovo itekako važno bilo i pomoć mu je itekako bila potrebna oko svega ovoga.

Naime ona će sada morati da prođe sve obuke i tretmane kako bi se uvjerila da li je moguće da Darku odgovara njen bubreg i da li će biti moguće da mu ona pomogne i to na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *