Showbiz

Darku zaprijetila MARINA da neće vidjeti bebu ako bude i dalje divljao sa autom i motorom…

Darko Lazić i njegova vjerenica Marina Gagić čekaju da se ona porodi i da postanu roditelji. Naime oni jedva čekaju da im se ostvari ta uloga i da se ostvare u ulozi roditelja.

Darko Lazić je i nakon operacije koju je imao nastavio da radi lude stvari koje je radio do sada i svi su posebno ljuti i razočarani u njega zbog toga.

Naime na nejga se Marina toliko naljutila kada je saznala ovo jer nije joj ni malo bilo drago i jasno kada je vidjela i čula šta on radi.

Darko Lazić je priznao da je uvijek bio lud za adrenalinom i ovako ludim stvarima tako da nikada nije mogao da im odoli.

Naime on je nedanvo Marini priznao da ima veliku želju da kupi ponovo motor i da vozi ovako lude stvari a Marina kad je saznala za ovo je poludila.

Zaprijetila mu je da ako uradi nešto ovako odmah će mu zabraniti da viđa bebu čim se porodi.

Ne želi da riskira i da ima ovakve probleme sa njim.

Marina je priznala kako je posebno zabrinuta za svog dragog jer radi ovakve stvari i još se nije opametio nakon svega što mu se desilo.

Marina tvrdi da do sada nikada nije iamla enke velike svađe i probleme sa Darkom i da je do sad uspjela sve sa njim da se dogovara ali jedina stvar oko koje su se svađali je bila brza i luda vožnja i alkohol.

To su stvari sa kojima je s njim uvijek vodlila borbu i bitku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *