Showbiz

Davi TRAŽIO OD ANE da POVEĆA I OVO nakon što je povećala svoje grudi…

David Dragojević i Ana Korać su nedavno odlučili da će se malo sunčati na Suncu i uživati te je on uradio jednu jako ružnu stvar koja je nju posebnon naljutila kada je čula to.

On se sjetio kolike grudi je imala njegova bivša djevojka Aleksandraa Subotić i poželiio je da ih i ona ima jer njene grudi su zaista bile ogromne.

On joj je pokazao rukama kolike grudi ni on volio da ima njegova draga i kako bi ga na taj način uspjela da ga ureći jer mu je to oduvijek bila velika želja.

Aleksandra Subotić je zadrugarka koja je imala najveće grudi i koja je uvijek posebnu pažnju privlačila na sebe sa njima.

On je nju ostavio i počeo odamh sa Anom Korać a kada je za ovo saznala Aleksandra Subotić posebno se naljutila jer nije mogla da vjeruuje da joj se nešto ovako desilo i da je nešto ovako moguće.

Sada se David izgleda pokajao za sve što se desilo između njega i njegove bivše djevojke jer smatra da je mogao to da uradi na puno bolji i ljepši način.

Ana Kortać je poludila kada je čula šta joj je rekao njen momak i naljutila se na njega i nije htjela da komunicira više sa njim nakon što je ovo saznala.

On je molio da mu oprosti ali ona nije htjela ni da čuje za to.

Nije trebao da uradi nešto ovako i jednostavno neke stvari niko ne bi mogao da uradi ovako i da mu i oprosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *