Showbiz

DAVID DOBIO KAZNU od PRODUKCIJE nakon čega je uradio ovo… KAKO GA NIJE SRAMOTA!!!

David Dragojević je nedavno dobio jednu veliku kaznu od Velikog šefa koju mu je on posalo pismom. Kada je vidio kakvu kaznu je dobio on je poludio i počeo je da bojkotuje ispred kapije i da traži da mu se poništo kazna jer je ona smatrao da je dobio kaznu koja mu ne priliči te da nije ni malo u redu to što su mu uradili.

Nakon toga on je počeo da se ludo ponaša i da radi sasvim lude i neprimjerene stvari za njega. Iako na imanju imaju 3 kupatila i od ta tri kupatila oni mogu dva da koriste za sebe a to treće kupatilo je samo za sedmičnog vođu i oni koji su omiljeni.

Naime David je odlučio da neće ni jedno od njih da iskoristi pa je odlučio nuždu da izvrši po zidu Bijele kuće jer je bio toliko ljut na sve s obzirom na to kakvu kaznu su mu priredili.

Niko nije mogao da vjeruje šta i kako on radi te su ga pitali šta mu to treba te da li je u redu da on uradi nešto ovako.

Naime on se ponašao sasvim normalno i kao da ne postoje nikakvi problemi i da to što on radi nema nikakve veze sa njim i kao da mu se niko ne obraća.

David se toliko naljutio kada je vidio kakvu kaznu su mu dali i smatrao je da nije ni najmanje u redu da mu neko uradi nešto ovako id a mu dodijele ovoliku kaznu pa je odlučio da će nakon toga ovako ludo da se ponaša jer je smatrao da je sve to za njega sasvim normalno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *