Zanimljivosti

DAVID I ANA IZMANIPULISALI ODNOSE U SPAVAĆOJ: Pustili im snimak, posramili se kao nikad! KAKVO PONIŽENJE!!!

Ana Korać i David Dragojević su namjerno izmanipulisali intimne odnose pred svima u spavaćoj sobi. Svi su mislili da su zaista imali odnose i da je to bilo to, ali zeznuli su sami sebe. Produkcija je odlučila da im pusti snimak i svima je pokazala šta se tačno desilo.

Ana i David nisu uopšte imali odnose, nego su sve u kući zavaravali kako bi svi mislili da imaju. Svi su se pitali zbog čega su to uradili i kao da to nekoga zanima, jedino Aleksandru Subotić?

Mnogo su se posramili kada su vidjeli da je produkcija pustila taj snimak, i nisu imali neko striktno objašnjenje. Ana je kao i uvijek pričala razumnije od Davida a on se prišljepao uz nju.

Svi su se smijali kada su vidjeli koliko su nisko pali, da čak i to rade kako bi gledaoci vjerovali u njihovu ljubav.

Naravno da je Aleksandra Subotić odmah ustala i nadovezala se na cijelu priču i ispričala šta se tu dešava i pokušala da razotkrije Anu Korać.

Tko je u pravu a tko laže, saznati ćemo uskoro, tačnije kada se rijaliti završi. Ono što je svima jasno, jeste da je Ana Korać poznatija nego ikada. Ali vani je čeka, Filip, Kija Kockar, Soraja i još mnogo drugih ličnosti kojima duguje objašnjenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *