Showbiz

David otkrio kako je ova takmičarka spavala sa njegovim drugom za samo 500 EURA…

Naime nedavno je u emisiji na pitanje novinara David Dragojević morao da odgovori kako on može da bude sa djevojkama koje su lahkog morala a on je tvrdio da nikada ni sa jednom takvom djevojkom nije bio i da nije ni imao namjeru da bude.

On je otkrio kako je saznao da je jedna od Zadrugarki imala odnose sa njegovim prijateljem i to za 500 eura i da je to imala neko vrijeme sa njima.

Aleksandra Subotić je toliko bila ljuta na njega kada je čula šta je on pričao o njoj te je odmah burno reagovala i počela je da vrišti na njega i da ga vrijeđa.

On je porekao sve što je rekao o Ani ali tvrdi da ima sigurne dokaze da je Zeina Hećo bila sa njegovim drugom i da je ovako spavala sa njim za ove pare.

Kada je ona čula za to odmah mu je prijetila da će ga tužiti i kako nema smisla da on priča ovakve stvari o njoj i bez imalo sigurnih doakaza iako tvrdi da ih ima.

On je bio suguran da je on uradila nešto ovkao te se odmah javio i njegov drug na sve ovo i rekao je da ne želi da priča o tome u javnosti i da David nije trebao ovo da priča i da je to između njega i Zerine bile.

David Dragojević je samo priznao kako mu je sve ovo bilo smiješno i kako nije očekivao da bi ga neko ovako mogao izraditi i ismijati nakon svega što se i kako se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *