Showbiz

David POBJEGAO U ZADRUGU od MAFIJE jer im duguje VELIKE PARE.. Ana nema pojma o tome..

Ana Korać i David su još uvijek u vezi i djeluju jako sretno i zadovoljno kao nikada do sada i mnogi se pitaju da li je nešto ovako moguće da još uvijek traje i to na ovakav način.

Naime David Dragojević je sada u velikim dugovima i u to su svi mogli da se uvjere da se zaista desilo taki samo što on na sve moguće način to pokušava sakriti kako njegova draga Ana ne bi saznala za to i ostavila ga.

On je itekako svjestan činjenice da je njegova draga djevojka navikla na puno bolji i raskošniji život koji su joj do sada mogli da priušte njeni raniji partneri.

Naime oni su se dogovorili da David sada neće ući u rijaliti nego da će to ona sama da uradi i odradi ali ioak okolnosto su ga natjerale na to da on to mora promijeniti i da mora ući u rijaliti.

David je morao da se skloni i da ode u rijaliti kako ga mafija kojoj duguje velike apre ne bi uhapsila i kako ne bi imao velike probleme.

Naime on je morao da se iseli iz stana u kojem su on i Ana boravili nakon rijalitija i naranvo ona nema pojma o svemu tome kako i šta se desilo a i on sam ne smije to sada i ni slučajno da joj prizna nakon svega što se i kako do sada desilo.

Tako da kada ona sazna za to bit će sigurno velikih muka i problema nakon svgea toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *