Vijesti

Davoru Dragičeviću ponovo spremaju veliku osvetu a pogledajte šta on kaže…

Dragana Lukača koji je poznati ministar policije je nedavno neko pokušao ubiti a nakon što se to desilo odmah se oglasio i David Dragičević koji tvrdi da mu opet neko sprema veliko zlo i veliki pakao.

Davora Dragičevića su do sada već nekoliko puta pokušavali da likvidiraju i on je sam svjetsan toga ali ne može se više izboriti sa njima koji rade ovakve stvari.

Nakon što su mu ubili dijete sada i njemu spremaju veliku likvidaciju kako bi mu se osvetili za sve što se desilo i kako se desilo do sada.

Naime on je siguran da sada žele njega da smjeste u zatvor jer do sada Dragana Lukača niko nikada nije napao i odjendom se desilo nešto ovako sada baš kada svi pričaju o tome kako i na koji način mogu da strpaju Davora u zatvor.

Davor Dragičević je priznao kako on ima sve potvrđene sumnje da je glavni vrh policije kriv za sve što se desilo njegovom sinu i da su oni spremili dve za likvidaciju da bi ga se riješili kako on ne bi nikome otkrio šta je sve saznao o njima i kako je saznao.

Davor Dragičević je svima šporučio kako ga niko ne može spriječiti u onome što on želi da uradi te kako samo mogu da ga ubiju da bi on prestao da radi ovakve stvari i da se bori za sve što se do sada desilo.

Tako da je on toliko ustrajan i vjeruje da će da uradi sve samo kako bi dokazao šta se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *