Showbiz

Dea Đurđević izgleda sada fenomenalno!!Pogledajte kako izgleda njena ruka nakon svih tretmana!!!

Dea Đurđević je iz dana u dan sve bolje i bolje u šta su se svi mogli uvjeriti te su joj poručili kako i dalje treba da bude tako ustrajna i da ide dalje.

Naime nesreća koju je ona imala je bila u februaru ove godine i ona je uspjela da se izbori sa svim tim i da ide dalje.

Naime ona je imala manji sudar i pokušala je da izađe iz auta kako bi se dogovorila sa vozačem drugog auta sa kojim se sudarila šta i kako da rade međutim u tom trenutku je na nju naletio autobus koji joj ej otkinuo ruku.

Naime ona je nekoliko dana bila u bolnici i njeno stanje je bilo itekako loše te su mnogi i sumnjali u to da će se ona ikada oporaviti ali ona je bila itekako jaka i izborila se sa svim tim na pravi način.

Njeni doktori su uvijek bili oduševljeni sa svim što je ona do sada i na koji način napravila u svom životu te su joj bezbroj puta čestitali na svemu tome kako i na koji način je ona uspjela da riješi sve to i da bude tako jaka i ustrajna u svemu tome da uspije.

Nakon toliko mjeseci koje se borila do sada da uradi sve to mnoge je iznenadila sa svim šta je i kako ona do sada uradila i napravila u svom životu.

Naime ona niakda nije odustala i nije ni na trenutak posumnjala u to da li će ona uspjeti u svemu tome i da li će da se izliječi i da bude kao nekada što je bila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *