Showbiz

Dea Đurđević je provela 5 mjeseci u bolnici a ono što je nju posebno razočaralo jeste ponašanje MEDICINSKIH SESTARA…

Dea Đurđeivić je nakon teške nesreće koju je imala i još uvijek nije se oporavila i dan danas ona s enada da će da bude bolje ali nikako ne ide na bolje.

Voditeljka Dea Đurđević je otkrila kako je ona smatrala da bi osobolje koje radi u bolnici trebalo da bude barem ljubazno ako ništa ali ona ništa od toga nije vidjela ni osjetila jer se uvjerila da to nije tako.

Dea je nedavno izašla iz bolnice i odmah je otišla u studio kako bi ponovo se vratila na svoje radno mjesto i bila kao nekada te kako bi sebe usrećila sa ovim i na ovaj način.

Naime ona je sve rasplakala kada se pojavila ovakva u studio jer njena ruka i kako ona više nema fuinkcije u toj ruci.

Dea Đurđević je nakon svega što se deislo izgubila pojam o svemu tome i nekako vjeruje da bi sve to moglo da prođe i da će konačno da bude kao nekada.

Ona se nije ni nadala da bi nešto ovako moglo da joj se desi i na ovaj način

.

Ovo ljeto Dea Đurđeviž je odlučila da će da provede na rehabilitacijama ali i da radi s obzirom da smatra kako je to nekkao najbolji izbor za nju s obzirom na to kako i koliko vremena je provela u bolnici.

Njena porodica i njen momak u svemu tome su joj najveća podrška i oni su tu bili uvijek jedni za druge i davali bi sve od sebe da bi joj pomogli barem na ovaj način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *