Showbiz

Dea Đurđević otputovala u ABU DABI i skinula svoje zavoje i pokazala kako zapravo izgleda njena RUKA..

Naime nakon svega što joj se do sada desilo Dea Đurđević je odlučila otići na odmor i odmoriti se na pravi ančin od svega i od svih kako bi mogla da krene dalje tamo gdje je stala.

Naime ona je sada na odmoru sa svojom majkom u Abu Dabiju kako bi zajendo mogle da pogledaju prelijepe znamenitosti i dogodovštine ovog grada.

Ona je do sada već podijelila nekoliko prelijepih fotografija na kojima se moglo vidjeti kako one maksimalno uživaju i kako je potrebno da urade puno toga za sreću.

Ona je odlučila tamo otići da se odmori na pravi način i da uživa na pravi način daleko od svih.

Naime i sama je prioznala da je sigurna da bi veliki brj žena obilazio brojne tržne centre kako bi kupile određene sitnice za sebe ali ona je odlučila uživati i odmarati se na pravi način.

Dea Đurđević se potrudila da to uradi i da sa njom bude njena majka koja je također zaslužila da se odmori na pravi način i da uradi ono što je potrebno za sreću i radost i da je sve to ono što ih čini sretnim i zadovoljnim.

Dea je do sada bezbroj puta pokazala kako je ona prava lavica i kako se maksimalno trudila da uradi i napravi sve ono što želi i što je čini sretnom i zadovoljnom i u to su svi mogli da se uvjere bezbroj puta do sada.

Ona se baš potrudila da to uradi na pravi način a to možete i vi vidjeti,.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *