Showbiz

Dea Đurđević se VRATILA NA POSO bez obzira što joj RUKA još nije bolje!!! A pogledajte šta je ona poručila gledateljima!!!

Dea Đurđević je odlučila da će se vratiti na posao bez obzira na to što nije završila sa terapijom koju je redovno primala i sa kojom je već duže vrijeme vodial muke da bi napokon mogla sve to da riješi.

Dea Đurđević je za svoju prvu emisju koju je odlučila da će da uradi obukla crvenu haljinu koja joj je jako dobro stojala i sa kojom je sve oduševilas obzriom na to kako sada izgleda nakom toliko vremena koliko je prošlo od operacija koje je imala.

Dea je ostala bez ruke koju joj je autobus otkinuo i ona se nakon toga jedva oporavila ali ona je do zadnjeg dana vjerovala kako će biti bolje i nije gubila nadu što je mnoge itekako oduševilo i izenandilo s obzirom na to kako je ona mogla da bude ovako hrabra i da vjeruje da će da bude dobro.

Naime ona je 5 mjeseci bila u bolnici i mnogi su jedva čekali da ona ponovo dođe i da ponovo vide njeno lijepo lice na ekranima i to h je posbeno oduvijek uveseljacvalo i usrećilo do sada.

Dea je naravno imala fenomenalan doček od svojih kolega koji su je dočekli sa tortom u studiju koju su joj pripremili kako bi je na ovaj način obradovali jer su znali da će ona pionovo da dođe na posoa.

Kada je ona ovo vidjela umalo je zaplakala jer je ovo za nju bila nekako posebna emocija i posebno je sve ovo usrećilo i obradovalo s obzirom da je ona na ovaj način shvatila kako i koliko je vole njene kolege.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *