Showbiz

Dea OBJAVILA potresnu fotografiju na INSTAGRAMU!!Na licu joj je MASKA ZA DISANJE..Evo šta se desilo..

Dea Đurđević je vodila jako tešku i veliku bitku nakon saobraćanje nesreće koju je imala i koju je jedva preživjela u šta su svi mogli da se uvjere šta i kako i na koji način se desilo ovoj ženi.

Name ona je prije tačno godinu dana imala ovu nezgodu koja joj je oduzela puno toga u žviotu i ni sama nije više znala kako i na koji način da se izbori sa određenim stvarima.

Naime ona je imala operaciju koja je trakala 5 sati i nakon toga je imala još veliki broj operacija koje je morala uraditi da bi sada bila dobro.

Ona je odlučila podijeliti fotografiju na kojoj se moglo vidjeti kako je ona izgledala prije godinu dana noć nakon operacije koju je imala.

Niko nije bio toliko ubijeđen u to kako će ona uspjeti sve to da prevaziđe i da preboli tako da je sve ovo bilo veliko iznenađenje s obzirom da mnogi nisu mogli ni da vjeruju da je nešto ovako moguće i da će ona uspjeti.

Ona tvrdi da ni sama nije mogla da vjeruje da je uspjela da sakupi ovoliko snage i energije nakon svega što se desilo i nakon silnih informacija i slinih sumnji da li će uspjeti u svemu tome.

Naim ona je je imala jako dobar tim doktora koji je odlučio maksimalno posvetiti joj se i pomoći na pravi način i usmjeriti je šta i kako je potrebno da uradi da bi sve ovo prebolila i kako bi uspjela u svemu tome.

Ni sama nije mogla da vjeruje da će ljudi biti spremni uraditi baš sve ovo i na ovakav način kako bi joj pomogli u svemu tome da to preboli i riješi na pravi način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *