Showbiz

Desio joj se NEVIĐENI PEH odmah je morala da PREKINE NASTUP da bi riješila ovaj problem!! Osramotila se pred svima…

Rialda Karahasanović je nedavo imala jedan veliki peh na svom nastupu koji je imala u Bihaću i nije nikada ni pomislila da bi nešto ovako moglo da joj se desi.

Ona je morala da prekine nastup jer nije se osjećala baš najbolje i istog trena je morala da prekine svoj nastup.

Ona je odlučila promijeniti svoj izgled i frizuru pa je sada atraktivna plavuša koja je morala da ogodi nastup prvi put u svojoj karijeri jer nejneo zdravstveno stanje je zaista bilo loše.

Podijelila je fotografiju na kojoj je ona imala bijelu kombinaciju, bijeli šorc i bijelu majicu na sebi te je napisala kako joj je posebno žao jer se deilo nešto ovako i nije nikada ni pomislila da bi mogla ovako iznenada da odgodi svoj nastup.

Izvinula se svima ali im je obećala da će naparaviti dobar popravni nastup kako bi im se izvinula zbog toga jer ipak neke stvari nije moga da predvidi da bi mogle da se dese.

Tako da je zbog toga morala odmah da se javi u najbliži klinički centar jer nije bila nikako dobro i baš se loše osjećala.

Rialda je nekako do sada uvijek pazila na svoje zdravlje i posebnu pažnju je obraćala na sve to da joj se ne bi nešto ovako desilo i sada je posebno bila ljuta jer nije očekivala da bi nešto ovako moglo da joj se desi.

Njen nastup je odmah odgođen i vratili su svima pare koje su dali za ulaznice i jednostavno izvinuli su se svima za sve što se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *