Showbiz

Dinča napravio svadbu od 400 ZVANICA ali na ovaj detalj je sasvim zaboravio!! NIJE MOGAO NI ZAMISLITI da bi se nešto ovako moglo desiti..

Milan Dinčić Dinča je odlučio da će stati na ludi kamen sa svojom izabranicom Jelenom Sekulović nakon godinu dana od vjenčanja koje su imali u opštini ispred matičara.

Naime na njihovoj svadbi je bilo čak 400 zvanica i oni su odlučili da če da pozovu sve svoje poznanike i prijatelje da im prave društvo na ovako lijepoj večeri i daim uljepšaju ovo veče.

Naime njihova beba je ostala kući sa dadiljom da bi oni mogli da obave sve što je potrebno a sina su im poslije dovele njihove majke.

Naime oni su kasnije napravili veliko slavlje i zaista su sve oduševili i opravdali su njihova očekivanja.

Naime priznali su da su imali veliku tremu kada su imali građankso vjenčanje a da ni sami nisu mogli da zamisle da je nešto tako moguće jer im je sve izgledalo nekako sasvim obično i jednistavno kada su gledali druga vjenčanja.

Naime Dinča se našalio kao on burmu na svojoj ruci ima već godinu dana a da je sada ovo samo malo slavlje za prijatelje.

Tvrdi da mu je samo više dosadilo da proba odijelo i da ga je do sada već 20 puta probao i da mu je dosadilo više.

Dok se mlada smijala i tvrdila da je ona vjenčanicu samo 2 puta probala i da joj je i to bilo dovoljno.

Naime veliki broj njihovuih zajedničkih prijatelja je došao na njihovo slkavlje kako bi im ga uveličao i kako bi im pomogli da imaju ono što žele i što im je potrebno.

Neki od njih su došli sami bez pratnje a neki su naravno došli sa svojim pratnjama, Saša Kapor je došao sam jer mu supruga nije mogla da dođe na svadbu tako da je on došao sam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *