Showbiz

Divni JUČER BIO ROĐENDAN a evo šta je Jelena pripremila svojoj MAJCI..

Jelena Karleuša je do sada uradila i napravila puno toga kako bi se oporavila od gubitka svoje majke koja joj je bila jako bliska i sa kojom je imala posebno dobro izgrađen odnos.

Naime ona je odlučila da će da ode na grob svojoj majci jučer jer bi ona jučer napunila 62 godine.

Svima je već poznato koliko je Jelena vezana za svoju majku i koliko je sve to pogodilo i kako joj je bilo nositi se sa svim tim.

Naime ona je odlučila na njen grob da odnese veliki buket bijelih ruža i da joj na taj način čestita rođendan i oda počast.

Naime pored toga ostavila joj je i malu statuu anđela pore buketa koji joj je kupila.

Uskoro će godišnjica smrti Divne Karleuše i to je za nju jako težak period sa kojim ona ni sama ne zna kako i na koji način će da se nosi jer joj je majka bila sve.

Baime ona je dugo vremena vodila veliku borbu i bitku sa teškom bolešću i nadala se da će uspjeti da je pobijedi ali nažalost nije uspjela u svemu tome i preminula je.

Naime one su u ovo doba prošle godine bile u Istanbulu na terapiji i Jelena je zajedno putovala sa svojom majkom kako bi joj pokazala sve što je potrebno i kako bi joj pomogla koliko je to u njenoj moći.

Ni sama nije mogla zamisliti da je nešto ovako moguće da joj se desi i itekako je bila ljuta i razočarana zbog svega te ni sama nikome nije mogla opisati koliko joj je to sve teško palo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *