Showbiz

Do sada niko nije snimio ovako EMOTIVN U PJEMSU!! Pogledajte šta je uradila Ana Kokić…

Ana Kokić je odlučila da će na svom YouTube kanalu da objavi svoju novu pjesmu koaj se zove “Ona prava ja” i odmah je sakupila veliki broj pregleda i to čak oko 50.000 za samo sat vremena a to je zaista veliki uspijeh i naravno mnogi su joj odmah čestitali na tome.

Ona je već duže vrijeme pripremala sve kako bi napravila ovako dobru pjesmu i kako bi imala sve onako kako je imala želju da bude. Naime za spot joj je trebalo zaista dosta vremena kako bi uspjelo ovako dobro da bude i da bude onako kako ona želi.

Ona je ovu pjesmu radla zajendo sa Banetom Opačićem koji je rekao za nju da je ona bila 6 godina u fioci i kako je on čekao da se nađe prava osoba za koju bi on mogao da kaže da vrijedi da joj proda ovu pjesmu i da radi sa njom.

Ona je posebno iznenadila sve sa spotom koji je uradila i zaista se potrudila da sve iznenadi sa svojim spotom za novu pjesmu koja joj se posebno svidjela i za koju je ona baš odvojila dosta vremena kako bi bilo sve onako kako je ona zamislila da bude i da ima.

Dobila je veliki broj komentara i pohvala za sve ovo što je do sada uradila i Bane se posebno obradovao kada je vidio kako su uspjeli da naprave sve i da urade onako kako su i planirali.

Ona je unijela posebnu emociju dok je pjevala i snimala spot za ovu pjesmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *