Showbiz

DOBRE VIJESTI!! U KINI broj OBOLJELIH se smanjuje iz dana u dan…

U Kini je stigla jako lijepa vijest da se broj zaraženih smanjuje iz dana u dan . Naime jučer se prijavilo samo 202 zaražene osobe i to je veliki pad u odnosu na nekoliko hiljada po jednom danu koji je do nedavno bio.

Naime Nacionalna zdravstvena komisija je otkrila kako su ovo jako lijepe vijesti i da su se i oni iznenadili ovako nagloj promjeni koja se desila.

Naime do danas je u Kini broj smrtnih slučajeva dostigao 2.912 osoba i to je naravno jako veliki broj ali s obzirom na njihov broj stanovnika to i nije baš toliko veliki broj.

Naime u Vuhanu se pojavio najveći broj oboljelih i to su svi mogli da vide i da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće da se desi.

Naime onda u Hubeiju su se pijavila 196 oboljela a ranije bi taj broj iznad 530 osoba.

Niko nije očekivao da bi mogla ovako brzo da se desi nagla promjena i da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Veliki broj ljudi je obolio iznenada i niko nije mogao da predvidi nešto ovako i da bi moglo da se desi na ovakav način.

Sada ćete se i sami uvjeriti da je nešto ovako i na ovakav način moguće ali uskoro će doći bolji dan i sve će pvo samo biti dio historije.

Niko ovo nije mogao da predvidi da i i bi moglo da se desi i to na ovakav način.

Pogledajte i sami se uvjerite u to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *