Showbiz

DODIK U STRAHU OD KORONE!! Pogledajte kako on šeta ulicama…

Milorad Dodik je odlučio da otvoreno priča o sjelokupunoj situaciji koja vlada u zemlji i u svijetu. Naime on je odlučio obavijestiti stanovništvo da nema potrebe za panikom i za strahom i da ne bi trebalo da se brinu oko određenih stvari.

Naime on je priznao da je Srbija poduzela već sve mjere koje je potrebno da se poduzmu da se virus ne bi širio dalje i kako ne bi nastao veći problem i slično.

Naime on je priunao da njihova zemlja niakda nije bila spremnija za nešto ovako i da je spremno sve u slučaju kada bi nastao veliki problem i u slučaju kada bi se pojavio veliki broj oboljelih pacijenata.

Naime on je priznao da je saznao da baš ovaj virus nije specifičan za naše krajeve i da ga mogu donijeti samo drugi ljudi.

Niame on je priznao da bi svaka država trebala da e malo više potrudi da bi došla do lijeka koji postoji za ovavko stanje i za ovakvu situaciju.

Naime on je prizunao da se uvjerio da je velika panika među ljuidima nastala zahvaljujući medijijima koji na sve moguće načine pokušavaju da uspaniče ljude na taj način i da ih zabrinu i da se desi ovo što se već desilo.

Naime dok je on sve to govorio djelovao je jako samouvjereno i niko se nije nadao da bi nakon ovih njegovih riječi mogaod a ga vidi sa maskom na licu dok šeta iako je poručio da nema potrebe za panikom i kako je sve pod kontrolom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *