Showbiz

Dok je Ana KORAĆ pozirala na PLAŽI niko nije smio da bude u njenoj blizini!! Napravila haus…

Ana Korać je nedavno odlučila otići na putovanje sa svojim momkom kako bi mogli da uživaju na pravi način nakon svega što se desilo i kako desilo sa njima u posljednje vrijeme.

Ana Korać je na odmoru sa Davidom odlučila da maksimalno uživa te je podijelila veliki broj fotografija na kojima se može vidjeti kako oni maksimalno uživaju i odmaraju se.

Ana Korać je podijelila jako dobru fotografiju sa plaže koju joj je napravio David ali dok je on nju fotogarfisao niko joj se nije smio približiti kako bi ona uspjela da napravi jako dobru fotografiju.

Ana je sa ovom fotografijom rasplamsala maštu svim muškarcima te je to bilo ono što je ona naranvo i htjela.

Naime ona je napravila veliku zbrku na plaži zbog ovoga jer su ljudi htjeli da se slikaju i da uživaju na pravi način.

Ana je sa Davidom zaisat sretna i zadovoljna i imaju jako dobar odnos nakon svega što su i kako su do sada zajendo proživili i naravno sve je to za jendu veliku pohvalu jer su uspjeli da ostvare sve sami i da se izbore sa svim onim pričama i problemima nakon što su izašli iz rijalitija.

Ana je priznala da je se iznenadila akda je vidjela da je ovkao sretna i zadovoljna sa Davidom i da će on biti spreman na ovakav način da se bori za njih i njihovu vezu.

Pogledajte i sami se uvjerite u to kako oni mkasimalno tamo uživaju i provode se te kako im niko nije potreban da bi bili sretni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *