Showbiz

Dok je Marina BILA NA PORODILJSKOM STOLU u bolnici DARKO LAZIĆ je išao do ANE SEVIĆ da razgovaraju…

Darko Lazić je nedavno imao probleme sa zelenašima od kojih je posudio pare jer su mu trebale pare dok se on drogirao tako da je on tada tražio pare od bilo koga.

Darku Laziću je tada bilo važno samo da dobije pare a nije mu bilo ništa drugo bitno niti ga je zanimalo.

On je sada odlučio da će da se uozbilji i da počne da racionalno razmišlja i da štedi novac kako bi nbapravio kuću u kojoj bi mogao da živi sa svojom suprugom i sa svojim sinom kojeg će mu ona uskorod a rodi.

Nedavno je ona završila u bolnici nakon što ej dobila trudove ali nakon pretraga i analaiza koje je bilo neophodno da urade sazanali su da se radi o lažnim trudovima.

Dok je Marina bila na porođajnom stolu on je otišpao do Ane Sević kako bi mu ona savjetovala i kako i na koji način da sakupi novac koji i duguje ovim ljudima već neko vrijeme i na koji i način je moguće da se on riješi svog ovog duga koji ima neko vrijeme.

Darko zelenašima duguje čak 400.000 eura koje je on trošio na alkohol, drogu kao i na skupe automobile s obzirom na činjenicu kako je on oduijek volio da ima i da vodi skup život.

Kada malop bolje pogledate i shavtit će te zašto ga je Ana Sević ostavila i zašto više nije mogla da bude sa njim jer ipak ko bi mogao da izdrži nešto ovako i da vodi ovakv i život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *