Showbiz

Dok je on bio ljut na sudu i čekao je JELENA SE SREDILA otišla na snimanje ZVEZDI GRANDA..

Jelena Karleuša je jučer trebala da se pojavi na snimanju Zvezdi Granda, nove epizode a nije se pojavila jer je došla na snimanje a nije htjela da dođe na ročište.

Jelena se sredila i došla na snimanje kao prava dama a obukla je jednu jako usku haljinu u kojoj su njene grudi nekako bile u prvom planu.

Ona je iz auta izašla jako brzo i odmah je krneula prema studiju kako ne bi zakasnila na snimanje.

Svi su mogli da primijete njeno veliko neraspoloženje i ljutnju s obzirom na način an koji je ona došla na snimanje i kako nije ni sa kim razgovarala i nije nikoga ni pozdravila nego je samo ušla u studio.

Njoj je ovo dobro došlo jer joj može biti kao izgovor za njen nedolazak na suđenje ali opet nije opravdano jer je ovo bilo jako neodgovorno od nje i sivma je jasno kako se ona Ognjenui samo sveti za sve i kako je ovo ništa u odnosu na ono što je on njoj uradio.

Svi smatraju kako je ovo samo zaplet radnje i kako Jelena može da napravi tek spektakl za kratki period koji je pred nama jer ona je uvijek bila spremna na sve samo kako bi se nekome osvetila jer je to njoj uvijek bio glavni cilj.

Jelena nikada nije pokazala i strah ni za šta na ovom svijetu i jdnostavno davala bi sve od sebe kako bi se nekome osvetila u koliko bi je uvrijedio ili povrijedio na bilo koji i način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *