Showbiz

Dok je pravila SELFIJE NA MOBITELU Jelena je dobila poruku: “SVE JE SREĐENO” !! Kada čujete šta je uradila za to u FINALIMA…

Jelena Karleuša je na sinošnjoj finalnoj večeri napravila dosta selfija na kojima se vidi kao je ona napravila novu frizuru koja joj baš i ne stoji tako lijeo kao što je ona msilila da će da bude baš lijepo.

Dok je ona radila selfije na svom telefonu u jendom trenutku joj je došla poruka koju su svi mogli da vide dok se ona slikala.

Ona je do sada bezbroz puta ponovla kako je ona sigurna da nejna kandidatkinja Milica Čikarić zaslužuje pobjedu jer je toliko puta do sada pokazala kako ona može da jako dobro odradi svoj posao i zaista i jeste tako.

Naime Jeleni Karleuši je u jednom trenutku došla poruka od njene kolegice Marije Šerifović koja joj je napisal ada je DEBIL, a to je njihova uzrečica koje one jedna drugoj govore i njima je to sasvim u redu i nemaju neke probleme s tim.

Naravno nekima nije bilo ni jasno šta i kao one ovkao komuniciraju te da ki one ovako zasita komuniciraju ili se svađaju na ovakav način.

Jelena Karleuša je naravno igbnorisala njenu poruku kada je vidjela da je onako nje veliki broj fotoreportera koji želi da zabilježi njene poruke sa mobitela koje dobiva i srećom da je ona to rpimijetila da bi mogla da ih spriječi da slikaju nešto što ne bi trebali da slikaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *