Showbiz

Dok je sjedila EDI U KRILU on joj je govorio UŽASNE STVARIL.. Kako je ovo podijenila Dragana!!!

Edis Fetić i njegova draga Dragana Mitar su sinić bili malo opušteniji u rijalitiju što su svi mogli da vide i da se uvjere da je nešto ovako i na ovakav način moguće da im se desi.

Sinoć su sjedili sa svima zajedno za stolom i razmjenjivali su nježnost ui šta su svi mogli da se uvjere da je nešto ovaki i na ovakav način moguće da se desi.

Naime u jednom trenutku dok je grlio Edis je rekao Dragani kako je ona zapravo ubica brakova, što je i sama mogla da čuej od njega i da se uvjeri u to da on to zaista misli .

Dok je sve to pričao smijao joj se dok je gledao na ovakav način što je i sama mogla da primijeti kako on to radi i na koji način.

Nikada nije mogla zamisliti nešto ovako i na ovakav način da bi mogla da čuej od njega.

Edis je i dalje u brkau sa svojom surugom sa kojom je dobio trije djece koja sve ove stvari koje on sada radi gledaju i naravno žale ga jer je on spreman bio da uradi nešto ovako i na ovakav način do sada.

Edis je sa Draganom do sada bio jako intiman i nikada nisu imali problem da budu ovako intimni i bliski jer je sve to ono što oni žele i smatraju da je sasvim u redu da sve te stvari rade na ovakav način.

Pogledajte kako je on sada izgledao sa svojom dragom dok mu je sjedila u krilu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *