Showbiz

Dok je živila sa MUSTAFOM Emina Jahović je imala TRI POMOĆNICE a sada ništa od toga… Itekako se pokajala!!

Emina Jahović je nedavno se razvela do Mustafe Snadala sa kojim je bila dugih 10 godina u braku i sa kojim je uspjela da ostvari dosta toga i to na pravi način ali odjendom je sve krenulo naopako.

Naime sa Mustafim je Emina dobila dva sina Jamana i Javuza koji su do sada već porasli i sami mogu da shvate neke stvari i da shvate kada nešto nije u redu sa njihovim roditeljima i kada ne funkcionišu dobro.

Naime Emina je nakon razvoda odmah uplovila u novu vezu iz koje je vrlo grzo i izašla s obzirom da je shvatila kako s ene može pronaći sa nekim novi tako brzo.

Sada se preselila u blizini Mustafe i tako da često može da viđa svog bivšeg supruga i da ga djeca što više i češće viđaju i da sa njim imaju sve što je potrebno da bi bili sretni i zaovoljni jer naravno njima otac posebno nedostaje i imali su želju da što više vremena provode sa njim.

Emina Jahović je sa Mustafom imala dogovor da ona ostane u njihovoj zajedničkoj kući dok sebi ne pronađe novi smještaj i da se može preseliti tamo sa sinovima.

Naime ona je nekoliko mjeseci bila u toj njihovoj kući dok nij pronašla kuću u blizini njega i odmah se preselila tamo.

Naravno ova njena kuća i nije baš toliko luksuzna kao ona u kojoj je živjela sa Mustafom i u kojoj je imala čak tri kućne pomoćnice.

Naime Emina je sada u ovoj kući kupila zaista lukisuzan namještaj ali bez obzira a sve to ništa nije u odnosu na ono što je ona imala sa Mustafom i sama je svjesna toga i sve joj je itekako jasno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *