Dok Jelena plače i boluje DUŠKO TOŠIĆ izlazi na VEČERE SA PRIJATELJICAMA!! Počeo je sa osvetom za sve što mu je uradila... - Čitaonica

Dok Jelena plače i boluje DUŠKO TOŠIĆ izlazi na VEČERE SA PRIJATELJICAMA!! Počeo je sa osvetom za sve što mu je uradila…

Duško Tošić je odlučio da neće sada odmah ići nazad u Kinu kako bi mogao da bude uz Jelenu Karleušu te kako bi mogao da joj pomogne oko svega nakon gubitka majke.

 

 

 

 

 

 

 

Dragan Stojković Piksi je uspio Dušku da sredi da  ostzane duže u Srbiji kako bi bio sa svojom dragom Jelenom Karleušom te kako bi joj mogao da pomogne oko svega.

Jelena ga je zamolila da  ostane uz nju jer jednostavno ne može sama da se nosi sa svim što joj se desilo u životu.

 

 

Naime  ona ne može da se nosi sa svim obavezama koje je  do sada imala i sa kćerkicama jer je baš loše i depresivna je tako da ga je zamolila da ostane sa njom.

Prošle godine u septemru ej Duško izgubio oca  i odmah ej došao iz Kine kako bi mogao da prisustvoje sahrani ali nakon toga se vrlo brzo vratio u Kinu.

Nedavno je DUško uslikan  u jendom restoranu sa jednom djevojkom za koju niko ne zna koje ali izgleda da se radi o nekoj njegovoj prijateljici dok Jelena ne izlazi iz kuće osim kada ide na groblje svoje majke.

 

 

Nakon toga je viđen sa kćerkicama u jednom restoranu gdje su se baš dugo zadržali jer izgleda Duško želi da da malo vremena Jeleni da ima za samu sebe kako bi sve to prevazišla i prebolila.

Jelena je u velikoj depresiji za svojom majkom i trebat će joj dosta vremena da sve to prevaziđe i preboli u to su svi sigurni jer zaista djeluje jako loše nakon svega što joj se do sad desilo.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *