Showbiz

Dok Matora TUGUJE zbog svega ona uživa sa novim dragim.. Evo šta joj je sve uradila!!!

Jovana Tomić Matora je još pod utiskom zbog svega što joj se desilo i na koji način je sve to funkcionisalo. naime ona nije mogla da vjeruje da je nešto ovako moguće da joj se desi i da funkcioniše na ovakav način.

Jovana Tomić Matora je jako loše od kao je saznala kako je njena draga pronašla novog momka i kako je sa njim jako sretna i zadovoljna i kako sa njim ima sve što želi i na koji način.

Naime ona je svejsna kako je napravila veliku greškju jer je uradila to sa Lunom Đogani i na takav način iako je znala šta Sanja o svemu tome misli i da će je sve to itekkao naljutiti i povrijediti na takav način.

Naime ona je priznala da će joj bez obzira na sve poslati poklon za Dan zaljubljenih i da je to ono što ona želi i na koji način želi da ostvari.

Naime ona je prioznala da se taj dan osjećala kao da je umrla i kao da je sve nestalo u jednom trenutku.

Naime ona je potvrdila kako se odselila iz stana i kako sada ima novog momka sa kojim je jako sretna i zadovoljna kao nikada do sada.

Naime oa je priznala da nikada nije htjela ni da uđe u njen stan i da tamo provodi vrijeme sa njom i da se sada bori za nešto tako.

TO je ipak njenok, ona je priznala da momak sa kojim je viđena je njen bivši momak i da ona sa njim nema ništa a i on ima djevojku.

Naime on planira da se uskoro oženi i da ima ono što želi u svom životu.

Ona je svjesna da se Matora naljutila kada je vidjela sve to ali nada se da će joj oprostiti sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *