Showbiz

Dok MILJANA skače od sreće zbog PREKIDA sa MILOJKOM on ne prestaje da PLAČE…

Naime iz dana u dan veza između Milijane i Milojka je bila sve gore i gore i neke stvari ne mogu da riješe tako da su odlučili da je ipak bolje da se sve ovo na vrijeme završi i da kažu da je kraj.

Naime Milojko je iz dana u dan sve gore i gore i jednostavno ne može da se pomiri sa ovim što se desilo i kako se desilo jer ipak ove stvari su ih baš pogodile i ne mogu da se pomire s tim.

On je priznao kako mu je bilo baš loše kada je saznao za ovo i kako misli da će Požgaj imati velike probleme u životu zbog Milijane i kako jednostavno neće moći da se tek tako lahko izvuče iz svega ovog .

Naime on je primijetio koliko je Milijana sretna od kako je počela da se petlja sa Požgajem ali smatra da joj je sve ovo samo prolazna faza i da neće moći da se održi sve to i na taj način s obzirom na sve što se do sada desilo.

Priznao je da nije očekivao da bi moglo nešto ovkao da se desi i da ga to toliko naljutilo ali jednostavno neke stvari ne možemo predvidjeti i znati da bi mogle da se dese.

Milijana je do sada uvijek pokazivala i trudila se da sve uvjeri da je sretna sa Milojkom i da je on muškarac za nju ali naravno niko nije baš vjerovao u to i tako se i pokazalo da baš i nisu toliko sretni i zadovoljni kao što je ona to tvrdila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *