Showbiz

Dok se JELENA SVAĐA SA ACOM Duško je za to vrijeme u KINI bio sa njom..

Prije samo par sedmice Jelena Karleuša je sa svojim kćerkama bila u posjeti kod Duška Tošića u Kini jer djevojčice dugo vremena nisu vidjele svog oca i zaista trebalo je što prije da se vide.

Ali Jelena se tamo nije mogla dugo da zadrži s obzirom na sve svoje obaveze koje je ona imala i koje je trebalo da uradi i obavi. Naime ona je ostavla Niku da provodi vrijeme sa svojim ocem jer je ona nekako posebno vezana za svog oca od svih njih.

Duško je redovno dijelio fotografije sa svojom kćerkicom te je svima pokazao kako oni mogu redovno i lijepo vrijeme da provode i da budu baš sretni i zadovoljni sa svim.

Naime oni su neadvno krenuli za Srbiju sa avionom jer je Nika morala da se vrati.

Dok se sve to dešavalo Jelena je vodila svoje prepirke i bitke sa ostalim kolegama kako bi napokon mogla da riješi sve što je htjela da riješi sa njima i konačno svima da pokaže gdje im je i kako mjesto.

Jelena je u velikoj svađi sa Acom Lukasom koji je do sada maksimalsno davao sve od sebe da bi imaop razumijevanja za nju i da se ne bi svađali ali nažalost to je bilo nemoguće jer je Jelena njega nazvala kriminalcem i narkomanom što joj on naravno nikako nije mogao da oprosti.

Svaki dan otkrivaju nešto novo jedno o drugome što do sada niko nije mogoa da zna i da vidi te nikome nije jasno zašto im je ovo potrebno u žiovotu da rade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *