Showbiz

Dok se nije udala za TRUMPA Melanija je izgledala ovako.. Niko je ne bi prepoznao!!

Nedavno su se na svim stranicama pojavile fotografije Melanije Trump kada je ona imala samo 17 godina i mnogi je ne bi mogli i prepoznati u odnosu na to kako je ona sada postigla ovakav izgled.

Melanija Trump danas ima 49 godina i prava je dama Amerike te su mnogi nju upoznali kao jednu od najljepših manekenki iz mladosti.

Naime ona je do sada radila sve od sebe kako b te fotografije iz mladosti sakrila te kako niko ne bi mogoa da vidi kako je ona tada izgledala a kako izgleda sada.

Naime naravno oan je itekako lijepa i privlačna žena i sada i mnogi su se u to uvjerili do sada bezbroj puta.

Njoj nije bio problem da se uda za Donalda koji je izuzetno stariji od nje i koji je do sada radio sve ono što bi pomislio u svom životu da može da uradi.

Naime Donald je poznat po svom itekako kapistalističnom načinu vladavine i po tome kako on itekako samo misli na sebe i na to da on bude sretan i zadovoljan a to šta i kako će se desiti sa ostalima njemu nije bilo važno i neće mu ni biti nikada važno.

Melanija je danas itekakio zadovoljna i uspiješna sa svim što je do sada uradila i na koji način je napravila neke stvari u svom životu.

Ona je jedna jako lijepa žena koja se maksimalno trudi da ima jako lijep i dobar izgled na kojem joj danas zaisat mnogi zavide i pitaju se kako je ona uspjela u svemu tome i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *