Showbiz

Dok se ona u BOLNICI BORI ZA ŽIVOT NJIHOVE BEBE on uživa u KAFANAMA SA DJEVOJKAMA.. Pogledajte šta se sada desilo Nadeždi!!!

Nadežda Biljić je odlučila da će nakon svega što joj se desilo ipak ostati sa Tomom sa kojim je ostala u drugom stanju. Naime poznata je činjenica kako je on nju pretukao pred svima bez ikakvih problema ali ona mu je opet sve to oprostila.

Naime ona je nedavno završila u bolnici nakon što je iznenada dobila kontrakcije i to 3 mjeseca ranije od termina koji ona ima. Naime ona je u bolnici u Valjevu i tek je uspjela stići do šestog mjeseca trudnoće a već je dobila kontrakcije.

Ona je išla na sve moguće analiz koje je trebalo da uradi da bi se utvrdilo šta i kako se može uraditi za nju i na koji način.

Naime ona je odmah znala kako je njena trudnoća rizična i kako će morati paziti na određene stvari da bi sve prošlo u najboljem redu.

Naime ona je imala veliki stres koji ej doveo do svega ovoga.

Naime ona je bila 5 dana u bolnici i borila se za svoju bebu dok je njen momak hodao i uživao i nije ga bila briga za nju.

Naime ona je ostala bez telefona jer je njena majka shvatila kako bi najbolje bilo da joj oduzme telefon jer joj sve to daje dodatni stres koji je doveo do ovoga.

Naime nejna majka je jako zabrinuta za nju kada je vidjela kakve fotografije je njena kćerka podijelila nakon što je zavšrila u bolnici.

Ni sama više ne zna šta bi uradila i na koji način bi joj pomogla da se izbori sa svim tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *