Showbiz

Dok se takmičila u PINKOVIM ZVEZDICAMA ona je imala VIŠAK KILOGRAMA sa kojima se iz dana u dan borila ali bez obzira na to odnijela je pobjedu a danas izgleda neprepoznatljivo…

Nekadašnja pobjdenica Pinkovih Zvezdica Marija Serdar je tokom takmičenja imala višak kikograma sa kojima se borila iz dana u dan ali nikako da ih se riješi. Svi su joj davali savjete da se nekako izbori sa svim ovim jer će joj biti puno i bolje i ljepše ako bude imala manje kilograma.

Ona je nekako uspjela da sakupi dovoljno snage i energije da se izbori sa ovim pa je počela aktivno da vježba da bi skinula višak svojih kilograma koje ima.

Naime ona je sebi obećala da će dati sve od sebe da uspije da skine ove kilograme koji joj predstavljaju veliki problem i sebi je obećala da će da uspije u ovome i zaista iz dana u dan ona izgleda sve bolje i bolje i ljepše.

Naime nedavno je podijelila svoju fotografiju na Inatagramu i sve je iznenadila sa svojim izgledom jer mnogi se nisu nadali da će ona ovako brzo uspjeti da skine svoje kilograme i da izgleda ovkao kako danas izgleda.

Naime ona je zaista prelijepa djevojka i samo joj fali da malo skine svoje kilograme kako bi izgledala na kraju fenomenalno i baš lijepo da bi mogla da bude uspiješna u svakom smislu i pogledu te riječi.

Niko se nije nadao da bi ona u ovako kratkom periodu mogla ovako brzo da ostvari ovakve uspijehe pa je i sama iznenađena s tim.

Priznala je da je sigurna da ne bi uspjela u svemu ovome da nije imala dovoljno jaku i konstantu podršku od svojih najmilijih i da joj je to puno pomoglo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *