Showbiz

Dok se takmičila u ZVEZDAMA GRANDA svi su je zapamtili po dobrom glasu i izgledu!! Ali sada ona mora hitno na operaciju..

Azra Husarkić je djevojka koja dolazi iz Tuzle a takmičila se u Zvezdama Granda i pokazala je nevjerovatan talenat u ovom takmičenju a sada se nalazi u bolnici. Naime ona mora da operiše svoju ruku i ta operacija će biti zaista teška.

Azra je jaka i priznala je da je malo strah ali nije ništa strašno jer je upućena u vijeli proces šta i kako joj je potrebno uraditi da bi ona bila dobro i da bi uspjela operacija.

Naime ona je priznala da je svjesna da je u sigurnim rukama i da se zbog toga i ne brine toliko oko svega jer da je supruotno itekako bi bila zabrinuta.

Ona je priznala da joj je osoblje velika podrška i da je paze kao da je njihovo diejte i da se sa njima osjeća sigurno i dobro.

Naime do sada su svi prema njoj bili jako dobro i ljubazni i sama je priznala kako je svjesna toga.

Ona je priznala da je njena najveća ljubav bila i ostala pjesma i da joj ona pomaže u svemu ovome i bez nje ne zna kako bi sve ovo uspjela i kako bi se nosila sa svim ovim stvarima do sada.

Ona je najavila da će početi da nastupa već u junu ove godine i raduje se svim svojim već zakazanim koncertima koje ima.

Naime prvo će nastupati u Dortmundu a tamo će sa njom biti i Nihad Alibegović, Zlata Avdić, Haris Kulović i jedva čekad a dođe taj dan.

Ona sada prvo planira da se oporavi od svega i onda će početi raditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *