Showbiz

Dok su bile u rijalitiju bile su u jako dobrim odnosima a nakon izlaska sve se promijenilo..POSTALE SU najveće neprijateljice!!

Sara Reljić i Teodora Džehverović za vrijeme rijalitija Zadruga 1 bile na početku sasvim dobro dok nisu počele svađe između njh i nakon čega se više nikada nisu pomirile i nisu bile u dobrim odnosima.

Nakon što se rijaliti završio Sara Reljić i Teodorra Džehverović su dosta vremena u rijalitiju svađale i nikako nisu mogle da se uklope i da pronađu zajendičku rečenicu nakon svega što se i kako desilo između njih.

Naime one su nakona riajlitija nekoliko puta pokušavale da izglade svoje odnose i da počnu nakon svega da idu i da normalno funkcionišu i da se druže kao i do sada.

Teodora je nakon svega što se dešavalo između njih i nakon svega što se i kako do sada dešavalo te je napisala kako su joj u takvim situacijama najvažniji njeni fanovi koji su joj oduvijek maksimalno se posvetili i da joj pomognu da prebrodi sve teške trenutke.

Naime Teodora Džehverović je priznala da ona nikada nije imala problem da okrene glavu od svega toga i da zaboravi na sve to.

Teodora Džehverović je uspjela da neke stvari sve prevaziđe i da eliminiše ono što želi i kako želi u svom životu i da krene dalje i bez obzira na sve to ona nikada nije imala neke probleme u svom životu.

Sada se sa Sarom maksimalno posvađala i da više nikada neće moći da joj oprosti nešto ovako i na ovakav način.

Teodora je priznala da se nije nadala da bi nešto ovako moglo da se desi i na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *