Showbiz

Dok su bili u krevetu ismijavali su ZILHU, a evo šta joj je DRAGANA poručila… Ovdje bi mogao nastati haus!!!

Edis i njegova draga ljubavnica Dragana su do sada na sve moguće načine pokazali kako su oni bili spremni da urade sve samo kako bi sretni i zadovoljni bili a i kako bi imali ono što žele i za šta smatraju da ih čini sretnim i zadovoljnim.

Naime oni su nedavno bili u krevetu pa su iskoristili proliku da će malo da prokomentarišu odnos sa Edisovom ženom Zilhom koja je do sada bila spremna uraditi sve samo kako bi njena djeca bila sretna i zadovoljna i kao ne bi imali neke probleme i slično tome.

Naime ona je glumila njegovu suprugu te ga je pitala kako bi on mogoa živjeti bez nje a ona njega kako bi on mogao da živi bez nje.

Onda ona se smijala i rekla je kako sumnja da mu možda njegova žena neće zabraniti da se viđaju i slično tome.

Nikada nije mogla ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi i to ovako brzo i ovako iznenada.

Neke stvari su na nju itekako uticale i sama je to priznala bezbroj puta da ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi.

Onda je Edis nastavio sa šalom te joj je rekao kako on želi da je ostavi jer on ima ženu i onda su se smijali na sav glas što su svi mogli da vide i da čuju da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i da oni razgovaraju na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *