Showbiz

Dok su svi na odmoru on je ostao sam u kući.. Kada čujete šta su Stefanove komšije vidjele iznenadit ćete se!!!

Stefan Živojinović je oduvijek sve oduševljavao sa svojim ponašanjem i sa svojim stavom koji je do sada imao. Naime on je morao da ostane sam ko kuće dok je njegova porodica otputovala na odmor jer on zbog poslovnih obaveza koje je imao nije mogao otići.

Naime Stefan Živojinović je priznao da će im se možda i on pridružiti odmah nakon što završi sve obaveze koje ima jer on tvdri da se sada radi o posebno putovanju s obzirom na činjenicu da je sada sa njima i Filipov sin Aleksandar.

Naime on će dva dana sa njima biti u Dubaiju a 5 dana na Maldivima. Naime priznao je da se posebno raduje svemu tome i da to napravi na pravi način i onako kako on želi i smatra da bi najbolje bilo da uradi.

Naime njegove komšije tvrde da su uvijek bili oduševljeni sa njegovim ponašanjem i sa svim što je on do sada uradio i napravio te kako je on posebno pametan i kulturan momak koji zna kada i šta treba da napravi i na koji način.

Naime ono što su svi prmijetili jerste činjenica kako su tinejdžerke oduševljene sa njim i sa njegovim ponašanjem i kako jedva čekaju da ga vide i slično.

Veliki broj poruka i poklona vide svaki dan ispred njegovih vrata koje mu ostavljaju te djevojčice i na taj način rade sve to.

Svaku večer on sebi sprema večeru i kuha a to svi mogu da vide kada on ide po namirnice i šta kupuje za sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *