Showbiz

Dok vozi 220 na sat Dara snima storije… Zamalo je izazvala nesreću a evo šta joj je poručio ovaj mladić..

Dara Bubamara je nedavno podijelila na svom Instagramu video na kojem se vidi kako ona luduje a već je svima poznato kako je Dara veliki ljubitelj brze vožnje i kako ona može da vozi jako brzo i bez ikakvih porblema.

Dara je tokom voožnje uspjela da prepozna jendog od svojih velikih fanova koji je stigao te otvorio prozor da bi joj pokazao njen CD kako drži u rukama.

Naime Dara Bubama je odmah uzela svoj telefon kako bi uspjela da snimi ovog mladića te da s epohvali na svom Instagramu kako ima vijerne fanove.

Naime sve se to dešavalo dok su oni vozili 220 na sat i to se moglio vidjeti na Darinom storiju koji je ona objavila odmah.

Naime ona je dobila veliki broj komentara kako su ljudi naprosto postali oduševljeni sa svim što je ona do tada uradila i napravila jer ipak niko do sada nije mogao da ovako nešto napravi još ona kao jedna žena.

Dara se svima zahvalila i priznala je kako nikada nije bila ovako oduševljena kao sada sa ovim videom koji je nedavno dobila jer je to zaista za nju bilo veliko oduševljenje.

Dara Bubamara je priznala da je do sada dobila veliki broj kazni koje naravno sve isplatila jer kada vozi ovako ludo i brzo već je prihvatila činjenicu da će joj se desiti nešto ovkao i na ovakav način i da je to sve sasvim normalno i u redu.

Naime nije joj problem nikada bio da uradi nešto ovako jer je i sama svjesna svega šta i kako uradi i šta bi joj se moglo desiti i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *