Showbiz

Đole ĐOGANI ne KOMUNICIRA SA SVOJOM KĆERKOM!!Evo šta se desilo među njima…

Naime nakon svega što je nedavno preživjela i što joj se nedavno izdešavalo sada je na red došla i njena porodica da joj nameće određene probleme.

Luna Đogani je sinoć zasijala u Štark Areni u šta su svi mogli da se uvjere te je posebno bila sretna i zadovoljna zbog toga što su svi mogli da vide i da primijete tada.

Naime ona je na sebi imala haljinu koja je puno toga pokazala i na pravi način pokazala određene stvari i detalje.

Naime tu su bili i Vesna i Đole koji su bili nekako ljuti jer niko njih nije primijetio i jer su im pažnju ukrale njihove mlađe kolege koje su sada itekako poznatije i popularnije.

Onda oni su priznali da su taj dan bili toliko ljuti i razočarani kada su vidjeli da određene kolege sa kojima su bili toliko bliski taj dan su bili toliko sretni i ponašali su se kao da nikoga ne poznaju.,

Naime iako su do nedanvo bilo u velikoj svađi on je prišao do nje kako bi se sa njom fotografisao i napravio par fotografija koje će ga usrećiti i obradovati na pravi način i napraviti što je potrebno za radost i sreću njihovu.

Luna je uspjela da napravi puno toga u svom životu i na pravi način te neke stvari koje su se desile u međuvremenu su itekako uticale na njih da ni sami nisu mogli da vjeruju da je nešto ovako i na ovakav način moguće da im se desi i da stvari zaista ovako i na ovakav način funkcionišu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *