Showbiz

Đorđe David i Ceca se posvađali.. Evo šta joj je rekao..

Naime Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno oženila svog sina i mnogi su dali sve od sebe da bi uljepšali njihovo vjenčanje i uveličali njihovu svadbu.

Naime Svetlana Ceca Ražnatović je nedavno imala manji konflikt sa Đorđe Davidom kojem se nije niti malo nadala da bi mogao da joj se desi i itekkao se iznenadila zbog toga.

Naime on je komentarisao činjenicu da za njega Ceca nikada nije bila srpska majka i da ona to nikada neće biti te da ljudi pričaju velike gluposti jer je to zaporavo nemoguće.

Naime on tvrdi da su za njega srpske majke Slađana Milošević Silvana Armenulić, Fahreta Jahić , Nada Knežević i da su to žene kojima se ona divi i naprosto niko ovo nije mogao ni očekivati od njega da bi joj on ovo rekao ali eto,.

Naime tvrdi da inače nema želju a ni volju da nekoga komentariše i to na ovakav nbačin ali ovo ga je posebno izbacilo iz takta i nije očeekivao nešto ovako i na ovkav način da bi moglo da se desi.

Ceca je zaista napravila dosta toga i ona je izgradila jako dobru karijeru do sada i na pravi način i nikada nije mogla ni da zamisli da bi sve ovo da joj se ostvari i na pravi način.

Ceca je nakon Arkana ostala sama i da nikada nije mogla nakon njega da krene dalje i da upozna osobu koja bi ga mogla zamijeniti na neki način i kojaa bi mogla biti kao on.

Evo šta joj je on uradio do sada i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *