Showbiz

Đorđe David je otkrio da je vidio u JEDNOM KLUBU JELENU KARLEUŠU sa njim…

Jelena Karleuša je do sad anarasvno uvijek privlačila posebnu pažnju na sebe i sa svojim izgledom a i sa svojim stavovima koje je imala do sada. Naime nedavno je Đorđe David priznao kako je u jednom klubu imaio posebno neugodnu situaciju.

Naime za Đorđe Davida mnogi do nedavno nisu ni znali i zaboravili su da postoji dok on nije postao član žirija Zvezdi Granda gdje je privukao posebnu pažnju na sebe.

On je nedavno dao interviju za Informer gdje ej priznao šta je on sve do tada znao o Jeleni Karleuši i šta sve misli o njoj i o tome što je do sada uradio.

Tvrdi da nije mogao da vjeruje da se osobe mogu tako brzo mijenjati i raditi neke stvari kao što je Jelena Karleuša sada uradila. Ona je pokazala kako je ona jako stabilna i hrabra osoba koja je spremna da uradi sve samo kako bi dobila ono što želi da ima u svom životu.

Saša Popović je do sad pokazao kako on može da ih sve dovede u red a posebno Jelenu Karleušu koja je morala da dođe na snimanje i prije nego li je prošlo 40 dana od smrti njene majke.

Niko se nije nadao ovome i zaista su se svi iznenadili.

Jednom prilikom je bio u jednom klubu i posebno se iznenadio kada je vidio Jelenu kako ulazi u klub sa jednim muškarcem i posebno se iznenadio kada je vidio da je to Duško Tošić jer nije ih dugo vidio zajedo da su izašli na ovako mjesto i posebno ga to iznenadilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *