Showbiz

Đorđe David je u ZG došao u SUKNJI a nedavno je priznao da planira da uskoro i NALAKIRA NOKTE!!

Đorđe David je odlučio da će na snimanje polufinala Zvezdi Granda da dođe sa ogromnim sunčanim naočarima tako da je njegovo lice bilo u potpunosti prekriveno.

Naime Đorđe David je sada izgledao kao da malo fura imidž Jelene Karleuše jer je ovo nekako bilo više u njenom stilu i više je ona poznata ovako da nosi neke ogromne sunčane naočare i svi su se iznenadili kada su ga vidjeli ovakvog.

Osim toga on je na sebi imao i jednom prilikom suknju te je to nasmijalo mnoge a Jelena Karleuša ga je upitala kada planira da dođe na snimanje sa nalakirnaim noktimja.

Đorđe David je priznao da je jednom prilikom izlazio na brojna mjesta sa ovakvom nošnjom koju je imao i sada na sebi te je imao i nalakirane nokte i sam sebe je pitao zašto to do sada nije uradio ponovo.

Naime obećao je sam sebi da bi to mogao da uradi za snimanje jedne od sledećih emisija.

On je do sada bio nekako upečatljiv samim tim što je on jedan od poznatijih rokera a onda sada i sa svojim izjavama i sa stajlinzima koje je mijenjao iz dana u dan.

Đorđe David je do sada bio nekako najviše susretljiv sa Jelenom Karleušom sa kojom bi se često posvađao i sa kojom bi često došao u konflikt zbog kandidata.

Sada bi mogli da očekujemo od njega da se pojavi na snimanju sa nalakiranim noktima i to neće biti ništa novo i neobično od njega.

Pogledajte kakav je došao na snimanje i uvjerite se sami u to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *