Uncategorized

Dragan Marinković Maca FOTOGRAFIŠE svoju ženu dok ona pozirta GOLA..

Dragan Marinković Maca je nedanvo odlučio otići na godišnji odmor sa svojom suprugom a izabrao je da to ovaj put budu Mladivi jer je iamo veliku želju da jendog dana posjeti i to mjesto.

Naime on je se nedanvno oženio i zaista je uspio pronaći jako lijepu ali i zgodnu ženu pored sebe i izgledaju kao jedan jako lijep i dobar par.

Naime on je digo godina radio kao voditelj i živio je u Sarajevu i upoznao je Jovanu i zaljubio se.

Nekkao niko ga nije doživljavao kao ozbiljnu osobu i muškarca koji bi dao sve od sebe da pomogne nekome i da se uozblji i radi sve što bi trebao da radi jedan ozbiljan muškarac.

On je sa svojom suprugom Jovanom zaista uživao na Mladivima što se moglo zaključiti i na osnovu fotografija koje su se pojavile na društvenim mrežama koje je on dijelio.

Naime ona je pozirala kao od majke rođena i bez problema je pokazivala svoje tijelo jer joj je to sve sasvim builo normalno i u redu i onako kako je ona imala želju da bude.

Ona je pozirala dok na sebi nije imala grunjak a svoje grudi je držala rukama kako niko ne bi vdiio njene bradavice.

Pogledajte i sami se uvjerite i to kako Mava fotografiše svoju suprugu i kako se ponaša prema njoj i na koji način.

Njegoava supruga se prema njemu ponaša zaista jako dobro i lijepo te dokazuje da i ona njega voli te kako niej u pitanju samo neka veza iz koristi i slično.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *