Showbiz

DRAGANA I EDIS su konačno ZAVRŠILI za sva vremena.. Evo šta je rekla njegova žena na sve to!!!

Dragana Mitar i Edis Fetić su jučer imali jako loš dan i bilo je nekako baš napeta situacija među njima te je ona na sve moguće načine njemu pokušala da objasni neke stvari koje je ljute kod njega.

Naime ona je pokušavala na sve moguće načine da razgovara sa njim ali on nije htjeo da progovori ni riječi o svemu tome.

Naime ona mu je brojala dok je on prao svoju odjeću te joj nije odgovarao ni na jedno pitanje i ona ga je pitala da li je sve to što joj je rekao laž.

Naime ona više nije mogla da podnese sve to te ga je bezbroj puta pitala kako i na koji način može sve ovo da radi i da se na ovakav način ponaša.

Onda je Lepi Mića odlučio otići do nje i smiriti je nakon svega toga što se i kako desilo jer više nije mogao da podnese da je gleda kako se muči i kida dok Edis ne progovara ni riječi na sve to.

Naime ona je odbijala pomoć i priznala je da ne želi da se smiri i da ne može više sve to da gleda što joj on radi te se pita kako i na koji način može da napravi nešto ovako.

Naime ona nije mogla da podnese sve to i itekako joj je bilo teško gledati sve to i pitala se šta i kako se dešava te kako je on mogao ovako da se ponaša prema njoj i to na ovakav način jer joj je jako teško bilo gledati sve to i nije joj bilo ni malo jendostavno pomiriti se sa svim tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *