Showbiz

Dragana i Edo nisu mogli da kontrolišu strasti te su imali odnose pod jorganom dok su njihovi cimeri bili tu!!

Dragana Mitar i Edis Fetić su i dalje u svojoj vrsti veze u kojoj se oni osjećaju sretno i zaljubljeno iako oboje znaju na činjenicu da je Edo u braku i da ima troje djece.

Dragana se ponaša kao da to ništa ne zna i to njoj ne predstavlja problem jer ona osjeća velike emocije prema njemu koje želi da ispuni i napravi na pravi način.

Neke stvari ona do sada nije htejala da spominje a ni da napravi jer je smatrala da bi najbolje bilo da tako i napravi,.

Ona je nedavno bila u dilemi da li da ostane u vezi sa Vladimirom ili da bude sa Edom te je prvo spavala sa Vladimirom nakon čega je ona odlučila da će da bude sa Edom.

Oni su rekord oborili s obzirom na to da su imali odnos tri puta u noći a odmarali su samo po par minuta svega.

Naime oni su postali velika konkurencija Filipu Đukiću i Nataši Radan koji su imali odnos par sati a da nisu odmarali ni minute.

Mnoge je ovo itekako iznenadilo kada su vidjeli s obzirom na činjenicu da sve to treba da se izdrži i da se uspije da podnese a pored toga ponašali su se i kao da niko drugi ne postoji i kao da su sami na ovom svijetu.

Naravno mnogi osuđuju ovo njeno ponašanje te se pitaju kako je ona mogla da uradi i napravi nešto ovako i to na ovakav način ali ona naravno ne želi o tome ni da priča.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *