Showbiz

Dragana je 20 godina u braku a niko do sada nije vidio njene fotografije jer..

Dragana Mirković je poznata pjevačica koja je do sada uspjela da izgradi jako dobru karijeru na kojoj su joj mnogi zavidjeli i pitali se kako je ona uspjela u tome.

Osim toga ona je jako sretna jer je uspjela da izgradi jako dobru karijeru i pored toga da ima jako lijepu i sretnu porodocu što je nekako od svega toga i najvažnije.

Naime do sada nikada nije dijelila fotografije sa vjenčanja te je ovo bilo prvi put da je ona uradila nešto ovako i na ovakav način jer ipak radi se o nečemu što je staro toliko godina.

Dragana i Toni su u braku 20 godina a njihova lhubav je zaisat posebna i sami su to priznali da su ankon nekog vremena shavtili da je to tako.

Pored svega toga oni su za ovo vrijeme dosta toga steklči i ostvarili te dobili i dvoje djece koje je danas već dosta toga sotavrilo i steklo u žiovtu na jedan poseban način.

Naime Dragana do sada nikada nije dijelila fotografije sa vjenčanjaa te je sada odlučila da ih podijeli i da se pohvali sa izgledom koji je tada imala ali je mnoge pomalo i iznenadila jer niko se baš nije nadao da ona izgleda ovako.

Naime ona se tada bila anravno lijepa ali ne kao što je sad ai kao što sada posebno izgleda kao nikada prije.

Naravno vremeno se izmijenilo dosta toga pa tako dosta toga i u njenom izgledu što je ona i sama priznala .

Poglčedajte i sami kako je ona izgledala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *