Showbiz

Dragana Mirković je do sada veliku tajnu skrivala a svi smo ovu pjesmu toliko puta čuli a nismo ni pomislili da se radi o…

Dragana Mirković je već 30 godina na estradi i daje sve od sebe kako bi uradila sve onako kako ona želi i kako smatra da treba da uradi i da bi bila zadovoljna i sretna.

Naime Dragana Mirković je do sada snimila veliki broj pjesama koje su uglavnom balade i opisiju ljubav i ono sretnu i oni manje sretnu.

Dragana Mirković je na svom Instagramu nedavo podijelila jednu od svojih pjesama a epiteti u njenim pjesmama kojima bi ona opisala ljubav i obratila se nekome s ljubavlju bi bili: lepi moj, duša moja, milo mojke, luče moje, zlato moje..

Naime ovo su epiteti koje ona koristi uglavnom u većini svojih pjesama i što je posebno interesantno i fascinantno mnogima te ne mogu da vjeruju u to.

Dragana Mirković je dosta truda i rada uložila u svoju karijeru kako bi jednostavno dobila i imala ono što želi da ima u svom životu.

Ona je svoj žviot posvetila pjesmi i trudu i radu koji je dala da bi imala ovako dobru i zadinu karijeru.

Ali mnogi su se pitali kako je ona uspjela da ovako uskladi epitete i sinonome u sivm pjesmama i kako je moguće da je njen tekstopisac uradio nešto ovako.

Uglavnom se radi o istom tekstopicu sa kojim ona dugo godina sarađuje jer vjeruje da joj ta osoba može da napiše dobru pjesmu i ono što ona želi da ima.

Neke stvari ona nije mogla ni zamisliti da će joj se desiti jednog dana ali eto opet je nekako bez obzira na sve zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *