Showbiz

Dragana Mirković je nedavo proslavila 18. rođendan svog sina a ovo što je on nakon toga uradio je posebno naljutilo…

Dragana Mirković je zajedno sa svojim suprugom odlučila njihovom sinu da naprave veliko slavlje povodom rođendana kako bi na oravi način obilježili proslavu tog nejgovog 18. rođendana, odnosono punoljetstva.

Oni su proslavili njegov rođendan u jednom dvorcu Ebenfurt koji se nalazi u Beču.

Naime Dragana je do sada na sve moguće načine svoj privatni žiovt skirvala od ostalih i bila je spremna na to da se na taj način žrtvuje.

Jednostavno neke stvari je uvijek volejla da zadrži za sebe pa tako i svoj privatni život.

Ona za toliko godina koliko radi na sceni nije napravila neki skandal zbog kojeg bi se stidila ili na osnovu kojeg bi ona gradila svoju karijeru.

Njena djeca nikada nisu htjela da se poojavljuju u javnosti i da se ističu od ostale djece jer je njihova majak poznata pjevačica, dapače oni bi se trudili da to skirvaju jer nisu htjeli da ih neko pogrešno protumači.

Dragana tvrdi da joj je sin rekao da želi daima malo veću zabavu povodom svoh punoljetstva i oina je odlučila da će ga napraviti odnosno proslaviti u jendom velikom dvorcu kako bi ispunila želju svom sinu.

Dragana Mirković je otkrila kako je njen sin Marko posebno iznenadilo ali i naljutio kada joj je saopštio ko je njegova djevojka.

Njen sin Marko se počeo zabavljati sa kćerkom njihovih kućnih prijatelja i oni su se vaš iznendilili ali i uplašili da bi sve to moglo da pokvari njihovo prijateljstvo.

Dragana tvrdi da se radi o njihovim dugogodišnjim prijateljima sa kojima su se toliko družili pa nije htjela da dođe do razmjerica i između njih u koliko se oni međusobno posvađaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *