Showbiz

Dragana Mirković otkrila veliku tajnu o DIVNI KARLEUŠI te šta je ona radila prije nego li je umrla!!!

Dragana Mirković je nedavno odlučial otkriti par stvari i priznati šta i kako je ona sve do tada znala o Divni Karleuši te kakva je ona osoba bila.

Naime Dragana Mirković je uvijek bila u jako dobrim odnosima sa Jelenom i Divnom Karleušom i maksimalno se trudila da provodi vrijeme sa njima.

Naime ona je priznala da je Divna Karleuša njoj bila velika pomoć na počerku karijere i da joj je itekako pomogla oko svega i maskimalno se potrudila da joj pruži sve što je potrebno.

Naime ona je priznala da joj je Divna posudila novac za prvu ploču koju je snimila te kako je ona bila jako sretna i zadovoljna tada s obzirom da nije imala te pare i da je znala da će joj trebati vremena i vremena da ih sve sakupi pa da onda počne sa snimanjem.

Divna je uvijek bila takva žena i maksimalno se trudila pomoći svima ako ona to već može i zaista uvijek je oduševljavala sa svim što je znala i mogla da napravi.

Naime kada je njoj trebala pomoć ta Jelenu ona je odmah bila tu za nju da bi joj pomogla an svaki mogući način i potporom i financijski.,

Divna je uvijek bila prava dama i nikada nije htjela nikome da duguje bilo šta ni kada su riječi a ni novac u pitanju.

Jelena je na nju u potpunosti i također i ona se ponaša i radi određene stvari kao i njena majka te se maksimalno trudi da pomogne ljudima u koliko je to u mogućnosti i zaista sa svim tim naprosto oduševi ljude bezbroj puta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *